تاریخ : شنبه 21 فروردين 1395

برگزاری کارگاه آموزشی مهارتهای زندگی "ارتباط بین فردی و شیوه ارتباط موثر"

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی اولین کارگاه از سری کارگاههای آموزشی مهارتهای زندگی با محوریت "ارتباط بین فردی و شیوه ارتباط موثر" ویژه دانشجویان در سال جدید، برگزار شد.

در این کارگاه که با استقبال دانشجویان مواجه شد، مفاهیمی همچون: ضرورت آموزش مهارتهای زندگی، مهارتهای ارتباط موثر، نقش رفتارهای کلامی و غیرکلامی در ارتباط، مهارتهای شروع و تداوم ارتباط و مهارت اشاره به موانع موجود در ارتباط، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در پایان کارگاه نیز هدایایی ارزشمند به دانشجویان اهدا شد.

گفتنی است این سری از کارگاههای آموزشی توسط مرکز مشاوره دانشجویی و با تدریس خانم شیدایی، مسئول مرکز مشاوره دانشجویی و عضو هیأت علمی دانشکده انجام میشود.

به گفته مدیر امور دانشجویی و فرهنگی، این کارگاهها با هدف ارتقاء سطح آگاهی اجتماعی و فرهنگی دانشجویان و فراهم ساختن بسترهای لازم برای زندگی سالم، آگاهانه و متعهدانه برگزار میگردد.