تاریخ : يکشنبه 1 آبان 1401

به مناسبت هفته تربیت بدنی؛

هفته ی تربیت بدنی فرصتی است برای توسعه و رشد وجودی انسان و افزایش پویایی زندگی و نیز معرفی الگوهای انسانیت و پهلوانی

بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: هفته ی تربیت بدنی،همه ساله از ۲۶ مهرماه تا دوم آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت ورزش و اثرات آن در زندگی انسان و همچنین ترویج ورزش در خانه و خانواده برگزار می‌شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مفدا مراغه،بهزاد موسی زاده،مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در خصوص ورزش و تندرستی گفت: ورزش به عنوان یکی از مهمترین شاخص های اصلی رشد اجتماعی و فرهنگی جامعه محسوب می شود. توجه به ورزش بعنوان یک ضرورت نه تنها موجب تندرستی و بهزیستی، بلکه باعث افزایش روحیه، نشاط و کارامدی اجتماعی است.
وی گفت: هفته تربیت‌بدنی و ورزش فرصت مغتنمی برای تلاش هرچه بیشتر در راستای توسعه فرهنگ ورزش در بین آحاد مردم بویژه دانشگاهیان و تثبیت هرچه بیشتر جایگاه و نقش ورزش در فرهنگ اجتماعی است.
ایشام در ادامه افزود: هفته ی تربیت بدنی،همه ساله از ۲۶ مهرماه تا ۲ آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت ورزش و اثرات آن در زندگی انسان و همچنین ترویج ورزش در خانه و خانواده برگزار می‌شود.
نام گذاری هفته ی تربیت بدنی فرصتیست برای توسعه و رشد وجودی انسان و افزایش پویایی زندگی و نیز معرفی الگوهای انسانیت و پهلوانی است.
شایان ذکر است به مناسبت هفته ی تربیت بدنی با هدف ایجاد شور و نشاط و ترغیب دانشجویان به امر ورزش برنامه های متنوعی در دانشکده اجرا خواهد شد.به امید اینکه فرهنگ ورزش و پهلوانی در زندگی جوانان ما همواره جاری باشد.
این برنامه ها که از روز سه شنبه ۲۶ مهرماه آغاز شده و دوم آبان به پایان میرسد به شرح زیر است:
●۲۶ مهرماه،فوتبال گل کوچک با عنوان روز تکریم نخبگان ورزشی
●۲۷ مهر ماه رشته ی ورزشی والیبال تک نفره با عنوان روز استعداد یابی مهارتی دانشجویان جدید الورود
●۲۸ مهرماه رشته ی دارت با عنوان روز خوابگاه و ورزش
●۲۹ مهر ماه با عنوان روز ترویج ورزش همگانی در حوزه ی بانوان استان،رشته ی طناب زنی
●۳۰ مهرماه با عنوان روز ترویج ورزش های بومی محلی رشته ی طناب کشی
●۱ آبان ماه ترویج ورزش های باستانی و ورزش روپایی