تاریخ : سه شنبه 3 آبان 1401

مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی بیمارستان شهید دکتر بهشتی

مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی بیمارستان شهید دکتر بهشتی با حضور دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه ، در مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی بیمارستان شهید دکتر بهشتی دکتر ارجمند، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و جمعی از مدیران و مسئولین حوزه آموزش و مسئولین بیمارستان‌ها حضور داشتند.

در ابتدای مراسم ، دکتر علی احسانی معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه هدف از برگزاری این جلسه تکریم و تشکر از زحمات ارزشمند دکتر حق گشایی، که در زمان تصدی خود با تلاش و همت خالصانه برای پیشرفت امورآموزشی بیمارستان نقش به سزایی ایفا نمودند و قدردانی از قبول مسئولیت دکتر قادری بیان کردند.

وی در ادامه گفت:امیدواریم با حمایت‌های رئیس محترم دانشکده و مسئولین واحدها و گسترش زیر ساخت های علوم پزشکی مراغه، شاهد تبدیل شدن دانشکده علوم پزشکی مراغه به دانشگاه باشیم و این امر تنها با تلاش‌ و ممارست کلیه مسئولین و کارشناسان میسر خواهد شد.

مراسم تودیع و معارفه معاون آموزشی بیمارستان شهید دکتر بهشتی

ایشان خاطر نشان کرد: آموزش بالینی یکی از مهم‌ترین ارکان آموزش دانشجویان گروه پزشکی است زیرا این آموزش‌ها مرحله عملیاتی آموزش‌های تئوری هستند، باید با کمک استادان مجرب و امکانات، بیمارستان‌ها بتوانند دانش آموخته‌شده را به صورت نهادینه‌ به فراگیران انتقال دهند.

وی گفت: در آموزش بالینی، دانشجو در تعامل با مربی و محیط آموزشی بالینی، مفاهیم آموخته‌شده نظری و عملی قبلی را در موقعیت‌های واقعی و روی بیماران واقعی به کار می‌بندد. بنابراین هرگونه ضعف در زمینه آموزش بالینی دانشجویان موجب ضعف و کاهش کارایی دانش‌آموختگان خواهد شد.

در ادامه دکتر مجتهدی رئیس بیمارستان شهید دکتر بهشتی در راستای افزایش کیفیت آموزش در بالین گفت: آموزش در بالین بیمار یکی از اجزای مهم آموزش بالینی محسوب می گردد. زمانی که با بیمار گذرانده می‌شود مملو از تجربیات دیداری، شنیداری و لمسی است و لذا باید در جهت ارتقای هرچه بیشتر این نوع آموزش تلاش جدی صورت گیرد.

• در سه شنبه 3 آبان 1401
  • در يکشنبه 8 آبان 1401