تاریخ : چهارشنبه 4 آبان 1401

توسط انجمن علمی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی؛

مراسم توجیهی ویژه دانشجویان جدیدالورود رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و گروه بهداشت

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی و گروه بهداشت با حضور اساتید گروه در معاونت آموزشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، هدف از تشکیل این جلسه، آشنایی با دانشجویان نو ورود و ایجاد انگیزه در آنها به منظور بهره گیری هر چه بیشتر از پتانسیل های گروه و دانشکده به منظور شکوفایی استعداد ها و توانمندی هایشان در طول تحصیل و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر بود.
دکتر لطیفی مدیر گروه رشته گروه بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان جدیدالورود آنان را به استفاده از دوران دانشجویی توصیه کرده و افزود: از همین ابتدای ورود به دانشگاه به صورت جدی برای مطالعه دروس برنامه ریزی کنید تا در ترم های آتی با مشکلی مواجه نشوید. ایشان ضمن دعوت دانشجویان به علم آموزی و پشتکار، دانشجویان را به پرهیز از مسایل حاشیه ای توصیه کردند.
ایشان افزود:ورود به عرصه دانشگاه آغاز فصلی نو در جریان علم‌آموزی و زندگی جدید است که امسال نیز با آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها به صورت حضوری، تبدیل به تجربه متفاوتی برای اهالی آموزش‌عالی شده است .
ایشان در ادامه گفت: دوران دانشجویی، دوران بی نظیری است. در دوران دانشجویی فرصت آموختن و توسعه یافتن دارید و فرصت آماده شدن برای خدمات اجتماعی دارید. همان طور که با شور و هیجان وارد دانشگاه شدید در تمامی فعالیتها مشارکت کنید، ما هم در کنار شما خواهیم بود و تمام تلاش خودتان را جهت اعتلای خودتان و دانشگاه داشته باشید و ان شاالله که شما عزیزان، باعث بالندگی کشور خواهید شد.
در پایان ایشان پس از ارائه توضیحات در خصوص آینده شغلی دانشجویان و اهمیت یادگیری کارامد و اصولی، به منظور آشنایی هر چه بیشتر آنها با آیین نامه ها و فرصت ها مختلفی که دانشجویان می‌توانند در طول دوره تحصیل خود از آنها بهره مند شوند مطالبی عنوان کرد.

• در چهارشنبه 4 آبان 1401
  • در چهارشنبه 4 آبان 1401