تاریخ : جمعه 6 آبان 1401

فراخوان شانزدهمین جشنواره شهید مطهری

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه از تمام دانشجویان ،اساتید و کارکنان دعوت می نماید تا فرآیندهای دانش پژوهی آموزشی خود را تا 28 آبان ارسال نمایند.
به یاری خداوند متعال ، جشنواره دانشگاهی شهید مطهری با هدف معرفی و تجلیل از فرآیندهای آموزشی برتر دانشکده و ترویج نوآوری و ابداع فرآیندهای جدید توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزکی مراغه برگزار می گردد.
از تمامی کارکنان ، اساتید و دانشجویان دعوت بعمل می آید تا فرآیندهای دانش پژوهی آموزشی را که دارای شش معیار کلاسیک می باشد براساس فرم های مشخص که در ادامه قابل دانلود است حداکثر تا 28 آبان به مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی ارسال نمایید.
در هر یک از حیطه ها یک فرآیند آموزشی به عنوان فرآیند برتر به مرحله کشوری جشنواره ارسال خواهد شد.
برای صاحبان فرآیندهای برتر آموزشی ضمن تجلیل، جوایزی نیز در نظر گرفته شده است . جهت مشاهده زمانبدی جشنواره دانشگاهی ، راهنمای حیطه ها و فرم ارسال خلاصه فرآیند به لینک های زیر مراجعه نمایید.

برنامه عملیاتی جشنواره دانشگاهی

راهنمای حیطه ها