تاریخ : پنجشنبه 12 آبان 1401

تور مراغه گردی ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم پزشکی مراغه

دانشجویان ورودی دانشکده علوم پزشکی مراغه از آثار تاریخی و باستانی مراغه بازدید کردند.

به گزارش مفدا مراغه ،معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه تور سیاحتی و تفریحی برای دانشجویان جدید الورود این دانشکده برگزار کرد تا با آثار تاریخی و فرهنگی این کهن شهر آشنا شوند.

بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه در راستای برگزاری چنین اردوهای گفت: هر ساله در اواخر مهر ماه برپایی اردوی فرهنگی و سیاحتی برای دانشجویان جدیدالورود از برنامه های این معاونت محسوب می شود. این کار سبب آشنایی دانشجویان با امکان تاریخی و ارتقاء سطح فرهنگی آنها می شود.

تور مراغه گردی ویژه دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم پزشکی مراغه

وی افزود: مراغه با توجه به پیشینه تاریخی و فرهنگی خود از جهت بناهای تاریخی ، مکانهای دیدنی و موزه ظرفیتهای غنی را دارا می باشد و این شهر در دوره ای از تاریخ پایتخت ایران بوده و از آداب و رسوم، مشاغل و آیین های سنتی متنوعی بر خوردار است.

گفتنی است دانشجویان جدیدالورود از رصدخانه مراغه بازدید کردند ،در این بازدید کارشناسان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مراغه ضمن همراهی دانشجویان به معرفی خواجه نصیرالدین طوسی سازنده رصد خانه و ارائه توضیحاتی در خصوص پیشینه تاریخی رصد خانه مراغه پرداختند.

در ادامه این تور گردشی دانشجویان با حضور در معبد مهر مراغه با برخی آداب و رسوم ،هنرهای دستی و مشاغل سنتی دوره های باستانی این شهرستان است، آشنا شدند.

گفتنی است دانشجویان جدید الورود دانشکده علوم پزشکی مراغه به منظور آشنایی با اماکن تاریخی ومکانهای دیدنی مراغه استقبال ویژهای از تور مراغه گردی داشتند.

• در پنجشنبه 12 آبان 1401