تاریخ : شنبه 14 آبان 1401

افزایش سقف اعتبار طرح های دانش پژوهی آموزشی

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده علوم پزشکی مراغه از افزایش سقف اعتبار طرح های دانش پژوهی آموزشی به مبلغ هشتاد میلیون ریال خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده از افزایش سقف اعتبار طرح های دانش پژوهی آموزشی به مبلغ هشتاد میلیون ریال خبر داد.
دکتر صدیقه صلواتی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش عنوان کرد که سقف اعتبار طرح های دانش پژوهی آموزشی در دانشکده پیش از این برابر با بیست و پنج میلیون ریال بود ولذا  در راستای افزایش زمینه و انگیزه ارتقای کمی و کیفی طرح های دانش پژوهی ، پیشنهاد افزایش سقف اعتبار طرح های مذکور اخیرا از طرف این مرکز به شورای پژوهشی دانشکده تقدیم شد و با موافقت این شورا سقف اعتبار این طرح ها به هشتاد میلیون ریال افزایش یافت. وی ادامه داد که تسویه حساب طرح های دانش پژوهی آموزشی اتمام یافته با حداکثر هشتاد میلیون ریال اعتبار، بدون الزام به ارائه مقاله می باشد.
صلواتی افزود فعالیت های نوآورانه و دانش پژوهی آموزشی، آغازی برای انجام فعالیتهای بدیع در جهت حل مسأله، گسترش مرزهای دانش و ورود به عرصه های جدید آموزش به دانشجویان است و حمایت از این نوع فعالیتها از رسالتهای اصلی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده می باشد . همچنین کمیته دانش پژوهی آموزشی مرکز مطالعات دانشکده در راستای دستیابی به این رسالت، شیوه نامه حمایت از طرح های نواورانه آموزشی و دانش پژوهی اموزشی را تدوین و به تمامی اساتید، دانشجویان و کارکنان اطلاع رسانی نموده است که در وبسایت مرکز به آدرس https://edc.mrgums.ac.ir  قابل دسترس است.
  • در شنبه 14 آبان 1401