تاریخ : شنبه 14 آبان 1401

در آستانه ۱۳ آبان ؛

راهپیمایی باشکوه ۱۳ آبان با همراهی دانشگاهیان دانشکده علوم پزشکی مراغه

راهپیمایی بزرگ ملی ۱۳ آبان با شرکت دانشجویان و دانشگاهیان مسلمان خط امام برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، راهپیمایی ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و با همکاری بسیج دانشجویی و با حضور گسترده و حماسی دانشگاهیان دانشکده علوم پزشکی مراغه و به ویژه گروه‌های مختلف مردم، دانشجویان، طلاب و دانش آموزان در سراسر استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
تبعید حضرت امام (ره) به ترکیه، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و به خاک و خون کشیده شدن دانش آموزان در محوطه دانشگاه تهران به دلیل اعتراض به دخالت های آمریکا در امور کشورمان، شرایط را برای اوج گیری این انقلاب همیشه سربلند فراهم کرد عطر و مقام شهدای دانش آموزان ۱۳ آبان سال ۱۳۵۷ سبب شد که این روز با قلم جمهوری اسلامی و با مرکب این لاله های آسمانی در تاریخ ثبت شود و هر سال حماسه ای پر شور تر را رقم بزند.

راهپیمایی باشکوه ۱۳ آبان با همراهی دانشگاهیان دانشکده علوم پزشکی مراغه

در این راهپیمایی مردم با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل انزجار خود را از جنایت های شیطان بزرگ نشان دادند.

• در شنبه 14 آبان 1401