تاریخ : جمعه 20 آبان 1401

به همت کمیته توانمندسازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی؛

برگزاری ژورنال کلاب در دانشکده علوم پزشکی مراغه

جلسه ژورنال کلاب توسط کمیته توانمندسازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، در این جلسه که با مشارکت فعال اساتید این دانشکده همراه بود دکتر واحدی عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه  به ارایه مقاله ای با عنوان "Treatment of osteoarthritis with infrapatellar fat pad derived mesenchymal stemcells in Rabbit  " پرداختند و سپس هر یک از اساتید به بیان نظرات و پیشنهادات خود جهت بهبود بخش‌های مختلف مقاله پرداختند.

نشست‌های ژورنال کلاب به همت کمیته توانمندسازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه اموزش پزشکی و با مشارکت اساتید دانشکده برگزار می گردد.

گفتنی است ژورنال کلاب‌ها جلسات آموزشی دوره اي هستند که در آن افراد بر طبق برنامه منظم و مشخص، مقالات اخیراً منتشر شده در متون علمی را نقادانه ارزیابی می کنند. ژورنال کلاب ها بیش از ۱۵۰ سال است که بعنوان یک روش آموزش در پزشکی استفاده می شوند و چهارچوب قابل انعطافی براي آموزش علوم پایه و مهارت هاي بالینی دارند.

شایان ذکر است از این پس در ژورنال کلاب هایی که از طرف مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی برگزار می‌شود دانشجویان عضو انجمن های علمی و کمیته تحقیقات دانشجویی در این ژورنال کلاب ها شرکت خواهند کرد.

• در جمعه 20 آبان 1401