تاریخ : يکشنبه 22 آبان 1401

نشست هم اندیشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده علوم پزشکی مراغه

نشست هم اندیشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه با مدیران دفاتر توسعه آموزش مراکز آموزشی درمانی و دانشکده پزشکی برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، نشست هم اندیشی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضورمدیران دفاتر توسعه آموزش مراکز آموزشی درمانی و دانشکده پزشکی ،در معاونت اموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

در این نشست دکتر صلواتی مسئول مرکز مطالعات و توسعه علوم آموزش پزشکی ضمن ارائۀ گزارش از برنامه‌های مرکز توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه، به برنامه‌های مدون نظارت مرکز بر دفاتر توسعه آموزش پزشکی مرور شد.
همچنین  مقرر شد که تدوین و اجرای فرآیند ارزشیابی اعضای هیات علمی بالینی، ارتباط دفاتر توسعه آموزش با کمیته دانشجویی توسعه آموزش و مرور برنامه جامع توانمندسازی اساتید توسط دفاتر توسعه در دستور کار قرار گیرد.

• در يکشنبه 22 آبان 1401