تاریخ : شنبه 21 آبان 1401

۱۸ تا ۲۴ آبان ماه؛

هفته قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور

معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت : هفته قرآن و عترت دانشگاه‌­ها و مراکز آموزش عالی کشور فرصت مناسبی برای تربیت و پرورش نسل متمسّک به قرآن کریم و مکتب حیات بخش اهل بیت (علیهم‌السلام) است. این رویداد قرآنی هر ساله از ۱۸ تا ۲۴ آبان ماه در دانشگاه­‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور اجرا می­‌شود.
به گزارش مفدا مراغه، دکتر احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: ۱۸ الی ۲۴ آبان به عنوان هفته قرآن و عترت نامگذاری شده و امسال برنامه های متنوعی از جمله برگزاری دعای کمیل در گنجینه شهدای مراغه، ختم قرآن در خوابگاه‌های دانشجویی ،اکران فیلم و مستند قرآنی در حوزه انقلاب و بصیرت انقلابی ،کرسی تلاوت قرآن کریم و ... در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار خواهد شد.
وی در خصوص برگزاری جشنواره قرآنی هدهد بیان داشت: بیست و هفتمین دوره جشنواره قرآنی هدهد امسال نیز در ۵۳ رشته از جمله قرائت، ترتیل، روخوانی و روان خوانی، احکام، هنرهای تجسمی و ... در تمام دانشگاه های علوم پزشکی برگزار می گردد و اطلاع رسانی های جامع در خصوص این جشنواره در دانشکده علوم پزشکی مراغه انجام شده است.
معاون اموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پایان ضمن دعوت از کلیه اساتید، دانشجویان و کارکنان جهت شرکت در جشنواره قرآنی هدهد تاکید کرد: امید داریم با تلاش های صورت گرفته امسال شاهد افزایش مشارکت دانشگاهیان در این جشنواره باشیم.

• در شنبه 21 آبان 1401