تاریخ : چهارشنبه 9 آذر 1401

به مناسبت روز پرستار؛

تبریک معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز پرستار

دکتر علی احسانی معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی ولادت حضرت زینب و روز پرستار را تبریک گفت.
امیرمؤمنان، حضرت علی علیه السلام در فرمایشی زیبا می فرماید:
«خوشا به حال آن که به بندگان خدا نیکی کند و برای آخرت خود زاد و توشه برگیرد»

متن پیام تبریک:
بسم الله الرحمن الرحیم
بی تردید پرستار واژه ای است به گستره مهربانی ، عطوفت و مظهر پایبندی به خصایص والای انسانی که در شرایط سخت و طاقت فرسا با آرامشی وصف ناپذیر،روح امید و زندگی را به بیماران هدیه می دهد . مسلما برخورداری از چنین ویژگی خداپسندانه ای مصداق بارز فداکاری انسانهای مومن است که در مقام عمل عاشقانه نوع دوستی را معنا می کنند.
مایه مباهات است که دانشکده علوم پزشکی مراغه در عرصه پرورش پرستاران متعهد و ارایه خدمات به سلامت کشور حضوری مثمر ثمر دارد.
اینجانب ضمن گرامیداشت این روز خجسته، از تلاش های همه همکاران محترم در عرصه پرستاری و مراقبت از بیماران قدردانی نموده، از پروردگار متعال برای شما عزیزان سلامتی و موفقیت مسئلت می‌نمایم.

• در چهارشنبه 9 آذر 1401