تاریخ : دوشنبه 14 آذر 1401

به مناسبت هفته بسیج و روز پرستار؛

برگزاری نشست بصیرتی با حضور فعالین جهادی دانشکده علوم پزشکی مراغه

نشست بصیرتی به مناسبت هفته بسیج و روز پرستار، با حضور ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه  و مسئول محترم نمایندگی نهاد رهبری و ترویج فرهنگ اسلامی، معاونت محترم پژوهشی، دانشجویی و آموزشی، مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان مراغه و دانشجویان بسیجی دانشکده، در سالن جلسات ستاد مرکزی برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، در این نشست دکتر ارجمند ضمن تبریک هفته بسیج، در ارتباط با اهمیت، جایگاه و نقش بسیج در جامعه، شاخصه های یک فرد بسیجی و مهم ترین نماد اخلاقی و رفتاری یک فرد بسیجی در زندگی و همچنین مسائل مربوط به روز جامعه، جنگ ترکیبی و نقش هر فرد دلسوز به نظام جمهوری اسلامی ایران مطالبی بیان فرمودند.
در ادامه خاکی ، مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان مراغه به ارائه مطالبی تحت عنوان «جهاد تبیین و روایت» پرداختند و تشریح نمودند: تبیین، استراتژی اسلام و انقلاب است و بهترین کار برای شکل گیری و اثر گذاری تبیین در جوانان، برپایی کرسی های آزاد گویی و آزاد اندیشی است.

برگزاری نشست بصیرتی با حضور فعالین جهادی دانشکده علوم پزشکی مراغه

وی با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در دیدار با بسیجیان افزودند: امروز مهم‌ترین شیوه‌ی دشمن، جعل و دروغ‌پردازی است. «جهاد تبیین» یکی از جاهایش اینجا است. تسلط بر مغزها برای دشمن خیلی با ارزش‌تر از تسلط بر سرزمین‌ها است.
گفتنی است در پایان مراسم، آیین تجلیل و تقدیر از خانم دکتر آقاجری به مناسبت روز پرستار و دانشجویان فعال جهادی انجام شد.
  • در دوشنبه 14 آذر 1401