تاریخ : دوشنبه 14 آذر 1401

به مناسبت هفته بسیج؛

دیدار با خانواده شهدا به مناسبت هفته بسیج

مسئولین معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با خانواده معظم شهدا دیدار ، و به مقام والای شهیدان ادای دین کردند.
به گزارش مفدا مراغه ، دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه جمعی از مسئولین دانشکده به مناسبت هفته بسیج باخانواده شهدا دیدار کردند.
در این دیدار دکتر احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: خانواده شهدا افتخار ملت ما هستند و شهید جاودانه ترین و مقدس ترین واژه انقلاب است و مسئولان نیز بایستی در این مسیر، شأن خانواده های معظم شهدا را حفظ نمایند.
وی خاطر نشان کرد: حضور در کنار خانواده شهدا توفیق الهی برای مسئولان و خدمتگزاران نظام است و امروز آرامش حاکم بر جامعه را مدیون قطره قطره‌های خون شهدا هستیم.
وی با تأکید بر اینکه جوانان امروز باید فرهنگ ایثار و مقاومت را زنده نگه دارند، گفت: باید به نسل سوم و چهارم انقلاب بگوییم که اگر آن ایثارگری‌ها و فداکاری‌ها نبود امروز شاهد این عزت و سربلندی نبودیم.

دیدار با خانواده شهدا به مناسبت هفته بسیج

گفتنی است، در پایان این دیدار صمیمی و به نشانه تقدیر از صبوری این ماد بزرگوار با اهداء لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
  • در دوشنبه 14 آذر 1401