تاریخ : سه شنبه 24 فروردين 1395

کارگاه آموزشی با موضوع " گناه و خلقت انسان و آثار آن در زندگی" با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین فصیح نیا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، کارگاه آموزشی با موضوع " گناه و خلقت انسان و آثار آن در زندگی" با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین فصیح نیا، مدیر حوزه علمیه قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، کارگاه آموزشی با موضوع " گناه و خلقت انسان  و آثار آن در زندگی" با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین فصیح نیا، مدیر حوزه علمیه قم برگزار شد.

این کارگاه در ساعت فرهنگی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین از اعضاء هیأت علمی و حجت الاسلام رجب زاده مسئول دفتر ترویج فرهنگ اسلامی دانشکده و دانشجویان برگزار شد.

حجتالاسلام و المسلمین فصیح نیا در ابتدا به تبیین فلسفه خلقت انسان پرداخت و در بخشی از سخنان خود گفت: اولین مرحله دین شناخت پروردگار است و عدم معرفت و شناخت خدا باعث کم توجهی به نماز و روزه و انجام فرائض دینی خواهد شد. وی در ادامه موضوع گناه و آثار آن در زندگی دنیوی و اخروی انسان را برای حضار تشریح کرد و به تجزیه و تحلیل آثار سوء آن پرداخت.