تاریخ : چهارشنبه 16 آذر 1401

به مناسبت روز دانشجو؛

برگزاری مسابقات ورزشی در دانشکده علوم پزشکی مراغه

کانون ورزش با همکاری کانون هلال احمر دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو مسابقات مختلف ورزشی در خوابگاه‌های دانشجویی برگزار کرد.

به گزارش مفدا مراغه، مسابقات مختلف ورزشی در خوابگاه‌های دانشجویی به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت:این مسابقات با هدف ایجاد نشاط و انگیزه و همچنین افزایش علاقمندی دانشجویان به انجام فعالیت های ورزشی و در آستانه فرا رسیدن ۱۶ آذر و روز دانشجو برگزار شد.

برگزاری مسابقات ورزشی در دانشکده علوم پزشکی مراغه

وی افزود: علم سرمایه، ادب، زینت و ورزش ضامن سلامتی انسان است و ما باید ورزشکاران را بیشتر به ورزش تشویق کنیم زیرا چنین رقابت هایی می تواند برای رشد ذهنی و روانی دانشجویان بسیار موثر واقع شود.
شایان ذکر است این مسابقات شامل مچ اندازی ،پانتومیم و شطرنج بود که در آستانه گرامیداشت روز دانشجو در خوابگاه‌های دخترانه فرهیختگان،خوابگاه‌های پسرانه شهید دکتر رهبری،سیفی و اندیشه برگزار شد و به نفرات برتر جوایز نفیس اهدا خواهد شد.

• در چهارشنبه 16 آذر 1401