تاریخ : چهارشنبه 16 آذر 1401

به مناسبت روز دانشجو؛

دیدار مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با دانشجویان ساکن خوابگاه

بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه بهمراه جمعی از مسئولین دانشکده ،به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو با دانشجویان ساکن خوابگاه دیدار کردند.

به گزارش مفدا مراغه ، در این دیدار چند ساعته بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با گرامیداشت یاد وخاطره شهدای دانشجودر ۱۶ آذر وبعداز آن که در راه نگهبانی از ارزشها جانفشانی کردند گفت : از آنجائی که دانشجو ، علم و مراکز علمی حساس وارزشمند هستند واین مطلب برای دشمنان و بدخواهان نیز بدیهی است ، باید هوشیار باشیم تا از این فریضه واین شور و آگاهی دانشجوئی در مسیر سوء استفاده دیگران قرار نگیرد .
وی افزود: روز دانشجو نشات گرفته از قیام روزی است که دوران تاریک ستمشاهی می خواست با ظاهرسازی کشور و مردم را به سخره بگیرد اما فرهیختگان جامعه بیدار بودند و اجازه این توطئه را ندادند.

دیدار مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با دانشجویان ساکن خوابگاه

همچنین در ادامه مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه از نزدیک قسمت‌های مختلف خوابگاه‌ها را بازدید کردند و مشکلات موجود را بررسی و قول مساعدت نسبت به رفع موانع و مشکلات موجود را داند.
وی همچنین خطاب به دانشجویان گفت : تحقق برخی ایده آل ها در فضا وساختار کنونی خوابگاهها ممکن نیست اما به شما عزیزان اطمینان می دهم تمام توان و تلاش خود را برای بهبود وضعیت فعلی به کار گرفته ایم و به هیچ عنوان کوتاهی نخواهیم کرد.

• در چهارشنبه 16 آذر 1401