تاریخ : يکشنبه 20 آذر 1401

جلسه ستاد برگزاری بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت

جلسه ستاداجرایی برگزاری بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، جلسه ستاداجرایی برگزاری بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت با حضور بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و مسئول دبیرخانه بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت، دبیران و اعضای شورای مرکزی کانون‌های مذهبی برگزار شد.

در ابتدای جلسه اصغرزاده مسئول دبیرخانه جشنواره قرآن و عترت آیین نامه بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت را تشریح کردو بیان نمود: این جشنواره شامل 6 بخش و 53 رشته می‌باشد که شامل بخش آوایی،بخش معارف ،بخش پژوهش،بخش فنآوری و تولیدات رسانه‌ای،بخش ادبی،بخش هنری می‌باشد. علاقه مندان در هر یک از این بخش ها می‌توانند نسبت به ثبت نام و ثبت اثر اقدام نمایند.

وی در ادامه افزود : زمانبندی ثبت نام بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت از آبان ماه آغاز شده و تا اواخر آذر ادامه دارد.

در ادامه بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه دانشجویان را به شرکت در بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دعوت نمود و بیان کرد: امیدوارم با تلاش‌های صورت گرفته امسال شاهد افزایش مشارکت دانشگاهیان در این جشنواره باشیم و یادآور شدند که دوره‌های آموزشی جشنواره در زمینه‌های حفظ،قرائت ،ترتیل،تحقیق ،نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در حال برگزاری است.

• در يکشنبه 20 آذر 1401