تاریخ : سه شنبه 22 آذر 1401

پیام تبریک معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت هفته پژوهش

دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پیامی هفته پژوهش و فناوری را به محققان، پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشکده تبریک گفت.
فضای علمی کشور باید فضای تولید و ترویج علم و پژوهش و پرورش محقق و عالم باشد.
مقام معظم رهبری

در جهان امروز دانایی از مهم ترین محورها و شاخص های اصلی پیشرفت و تعالی جامعه محسوب می گردد و منبع اصلی تولید علم و دانش های جدید است.
تولید و توسعه علم، دست یابی به فناوری برای ارتقاء جایگاه علمی کشور در جهان و کسب ثروت به منظور بهبود وضع زندگی مردم و رفاه عمومی، مرهون مطالعات و پژوهش های نخبگان، دانشمندان، پژوهشگران، فناوران دانشگاه ها و پژوهشگاه ها است.
پژوهش در هر موضوعی بعنوان یک فعالیت علمی و خلاقانه با هدف کشف واقعیت های نو برای نیل به پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور شناخته می شود و چراغ علم و دانایی را در جامعه روشن نگاه می دارد.
یکی از ارکان رشد و توسعه هر کشوری، نگاه جامع و کاربردی به مقوله پژوهش، تحقیق و مطالعات علمی است که می تواند زمینه ساز جهش علمی و کلید پیشرفت یک کشور باشد.
پژوهش موتور محرک و نبض تپنده تولید، پیشرفت و توسعه به شمار می رود و عامل پویایی و تحرک و راهی برای گسترش مرز های علم و دانش و گشودن افق های درخشان می باشد.
اینجانب فرارسیدن هفته پژوهش و فناوری در خدمت جهش و تولید را به اندیشمندان و فناوران گران قدر در عرصه های مختلف علمی و پژوهشی؛ بویژه پژوهش گران و جامعه علمی منطقه آزاد اروند تبریک و تهنیت عرض نموده و مراتب قدردانی و سپاس خود را از زحمات وافر همه پژوهشگران، نهادها و دست اندرکاران امر پژوهش و فناوری ابراز می دارم و از پیشگاه خداوند متعال موفقیت روزافزون همگان را مسألت دارم.
دکتر علی احسانی معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی
دانشکده علوم پزشکی مراغه