تاریخ : دوشنبه 5 دي 1401

به همت انجمن های علمی؛

بازدید اعضای فعال انجمن‌های علمی از مراکز علمی ،پژوهشی و فناوری

اعضای انجمن های علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه از دستاوردهای علمی ،پژوهشی و فناوری در تهران بازدید کردند و از نزدیک با جدیدترین تکنولوژی و فناوری روز دنیا آشنا شدند.
​​به گزارش مفدا مراغه ، جمعی از دبیران و اعضای فعال انجمن‌های علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه از پژوهشگاه ابن سینا ،ستاد نانو ، مرکز ژنتیک نور و نمایشگاه هوا و فضا بازدید کردند و از نزدیک با دستاوردهای علمی ،پژوهشی و فناوری آشنا شدند.

شایان ذکر است بازدیدهای علمی دانشجویان با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی از مراکز علمی و پژوهشی است .
همچنین در این بازدید علمی که با هدف تقویت ارتباطات و همکاری مشترک با مراکز علمی و بین المللی برگزار شد حدود 10 نفر از اعضای فعال انجمن‌های علمی حضور داشتند و با برخی از پتانسیل‌های شغلی آشنا شدند.

بازدید فعال انجمن‌های علمی از مراکز علمی ،پژوهشی و فناوری

گفتنی است جمعی از دانشجویان (پسر) فعال انجمن‌های علمی هفته گذشته نیز از نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت ،نمایشگاه بین المللی بیمارستان سازی ،تجهیزات و تاسیسات بیمارستانی، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش ،فناوری و فن بازار در تهران بازدید کردند.

بازدید فعال انجمن‌های علمی از مراکز علمی ،پژوهشی و فناوری

• در دوشنبه 5 دي 1401