تاریخ : دوشنبه 12 دي 1401

غرفه اختصاصی دانشکده علوم پزشکی مراغه در هفتمین نمایشگاه فن بازار ملی سلامت

دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه دکتر احسانی معاون آموزشی و مهندس پوررستم معاون توسعه دانشکده در هفتمین نمایشگاه فن بازار در تهران حضور یافتند.

به گزارش مفدا مراغه مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده با محصولات فناورانه مصوب شورای فناورانه دانشکده در هفتمین نمایشگاه فن بازار سلامت شرکت کرد.

غرفه اختصاصی دانشکده علوم پزشکی مراغه در هفتمین نمایشگاه فن بازار ملی سلامت

در این نمایشگاه دو محصول فناورانه در حوزه تغذیه و صنایع غذایی ارائه شده است که مورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.
دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز یکشنبه یازدهم دی ماه 1401 از غرفه اختصاصی دانشکده علوم پزشکی مراغه در نمایشگاه هفتمین «فن‌بازار ملی سلامت» بازدید کرد.
غرفه اختصاصی دانشکده علوم پزشکی مراغه در هفتمین نمایشگاه فن بازار ملی سلامت
شایان ذکر است هفتمین فن بازار ملی سلامت ۱۱ و ۱۲ دی ماه سال جاری به همت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران در حال برگزاری است.

• در دوشنبه 12 دي 1401