تاریخ : سه شنبه 4 بهمن 1401

جلسه هماهنگی ساخت سالن تشریح دانشکده پزشکی علوم پزشکی مراغه

جلسه هماهنگی ساخت سالن تشریح دانشکده پزشکی با حضور دکتر طائفه استاد گروه آناتومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، جلسه هماهنگی جهت ساخت سالن تشریح دانشکده پزشکی با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه و معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی ،معاون توسعه،اعضای دفتر فنی مهندسی و همچنین اعضای هیات علمی گروه آناتومی برگزار شد.
دکتر طائفه استاد گروه آناتومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز از سالن تشریح در حال ساخت دانشکده پزشکی بازدید کرد و وضعیت زیر ساخت ها، امکانات و فضای فیزیکی این محل را بررسی کرد.
ایشان در ادامه قول مساعدت نسبت به انتقال تجهیزات مربوط به سالن تشریح از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به دانشکده پزشکی مراغه را داد و گفت : جهت تربیت دانشجویان پزشکی، گروه آناتومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز آماده همکاری با دانشکده علوم پزشکی مراغه می‌باشد.

وی به این نکته اشاره کرد و گفت: علوم تشریح شاخه‌ای از علوم پایه پزشکی است که به مطالعه ساختمان بدن انسان در چهار حیطه کالبد شناسی،بافت شناسی،جنین شناسی و سلول شناسی می‌باشد که دانش آموختگان این رشته می توانند بر پایه دانش کسب شده و به کارگیری تکنیک های علمی جدید در حیطه علوم تشریحی جنبه‌های پنهان ساختمان بدن را کشف نموده، اطلاعات به دست آمده را در جهت ارتقاء روش‌های درمانی و بهبود وضع سلامت ارائه نموده، نتایج آن را به صورت خدمت، محصول و یا ایده در جهت ارتقای سطح دانش و سلامت جامعه معرفی نمایند. بنابراین ساخت سالن تشریح دانشکده پزشکی برای دانشجویان گروه پزشکی ضروری می‌باشد. و سالیان سال دانشجویان جهت کسب علم و دانش و کشف جنبه‌های پنهان بدن از سالن تشریح استفاده خواهند کرد.
گفتی است سالن تشریح به مساحت ۳۲۰ مترمربع در دو طبقه در ساختمان کنونی دانشکده پزشکی مراغه در حال ساخت و بهره برداری می‌باشد .
  • در سه شنبه 4 بهمن 1401