تاریخ : دوشنبه 24 بهمن 1401

به مناسبت ایام الله دهه فجر؛

برگزاری اردوی جهادی در منطقه حاشیه نشین شهرستان مراغه

اردوی جهادی خدمات بهداشتی، درمانی، آموزشی و فرهنگی در منطقه پهر آباد بالا ( دبستان طالقانی) به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی توسط بسیج دانشجویی و بسیج جامعه پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، اردوی جهادی، درمانی، آموزشی و فرهنگی در منطقه حاشیه نشین شهرستان مراغه توسط بسیج دانشجویی و بسیج جامعه پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
در این اردوی جهادی که یک نفر پزشک عمومی به همراه متخصص زنان تعداد ۸۰ نفر از اهالی این منطقه را به طور رایگان ویزیت کردند و از خدمات بهداشتی و درمانی در زمینه‌های مختلف بهره‌مند شدند.

همچنین اهالی این منطقه در این اردوی جهادی و درمانی از خدمات بینایی سنجی و دندانپزشکی بهره مند شدند.
در پایان برای هر کدام از مراجعه کنندگان پرونده پزشکی و سنجش علائم حیاتی تشکیل شد. و به ۱۰ نفر از مراجعه کنندگان که مشکل بینایی داشتند عینک اهدا شد.
همچنین جهت غربالگری سرطان پستان و سرطان دهانه رحم حدود ۱۵ نفر به مراکز درمانی ارجاع داده شد .
شایان ذکر است به مراجعه کنندگان با توزیع بروشور نکات بهداشتی با عناوین بیماری های دیابت، کمر درد، آرتروز، فشارخون، تب مالت، دندان و پوکی استخوان آموزش داده شد.

• در دوشنبه 24 بهمن 1401