تاریخ : چهارشنبه 3 اسفند 1401

تجلیل از امامان و فعالین امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده علوم پزشکی مراغه

از امامان و فعالین حوزه نماز و امر به معروف و نهی از منکر در دانشکده علوم پزشکی مراغه تجلیل شد.
به گزارش مفدا مراغه ، این تجلیل به منظور ترویج و اعتلای فرهنگ نورانی نماز، از همکارانی که در حوزه نماز و امر به معروف و نهی از منکر فعالیت مستمر داشته اند با حضور اعضاء شورای اقامه نماز و جمعی از کارکنان با اهداء لوح سپاس و هدیه قدردانی شد.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آ قا رجب زاده مسئول ترویج فرهنگ اسلامی در دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت : هدف از این برنامه فرهنگی ایجاد نشاط و تحرک در به موقع برگزار کردن نماز در ادارات می باشد و اهتمام درخصوص تبلیغ، تبیین و ترویج فرهنگ نماز جماعت با محوریت آیات و روایات و دستورات اسلامی وظیفه همگان و رمزسعادت بشریت و نجات جامعه است. به همین جهت توجه به فرضیه نماز و امر به معروف و نهی از منکر نقش بسزایی در پرورش روح انسان ها دارد.
گفتنی است در پایان مراسم از فعالان عرصه امور فرهنگی و امر به معروف و نهی از منکر با اهدا لوحی تجلیل به عمل آمد.
  • در چهارشنبه 3 اسفند 1401