تاریخ : چهارشنبه 3 اسفند 1401

داوری بخش آوایی جشنواره قرآنی وزارت بهداشت در دانشکده علوم پزشکی مراغه

داوری(مرحله دانشگاهی) بخش آوایی بیست و هفتمین جشنواره قرآنی وزارت بهداشت در رشته های حفظ قرآن و ترتیل به صورت حضوری در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه ، مسابقات بخش آوایی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت(ع) وزآرت بهداشت(مرحله دانشگاهی) با حضور داوران در دو نوبت برای خواهران و برادران در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

مسابقات بخش آوایی جشنواره قرآنی وزارت بهداشت در دانشکده علوم پزشکی مراغه
همچنین دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه در دو بخش حفظ و ترتیل به رقابت پرداختند.
در این مرحله افراد برتر هر رشته مشخص و اسامی کسانی که موفق به کسب حداقل ۸۰ درصد نمره قبولی گردیدند به مرکز قرآن و عترت وزارتخانه بهداشت وزارتخانه متبوع ارسال خواهد شد.

• در چهارشنبه 3 اسفند 1401