تاریخ : شنبه 13 اسفند 1401

جلسه توجیهی ویژه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه

جلسه توجیهی قوانین و مقررات آموزشی ویژه کلیه دانشجویان با هدف آشنایی دانشجویان با قوانین و مقررات آموزشی در آمفی تئاتر بیمارستان آموزشی و درمانی شهید دکتر بهشتی برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه ، جلسه توجیهی دانشجویان با هدف آشنایی با آئین نامه ها، قوانین و مقررات های آموزشی و مسائل مرتبط با کنترل عفونت با حضور دکتر قادری معاون آموزشی بیمارستان شهید دکتر بهشتی برگزار شد.

جلسه توجیهی ویژه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه

در ابتدای مراسم دکتر قادری معاون آموزشی بیمارستان شهید دکتر بهشتی بیان نمود: شما وارد یک مرحله جدید و مهم از زندگی دانشجویی شده اید که مهم است در زمان تحصیل قدراین ایام را بدانید و توانمندی خود را بالا ببرید و ما در دانشکده علوم پزشکی مراغه تمام تلاش خود را خواهیم کرد که شما عزیزان با موفقیت فارغ التحصیل شوید.
گفتنی است این جلسه با هدف آشنایی دانشجویان با واحدهای مختلف بیمارستان شهید دکتر بهشتی برگزار شد و در ادامه هر یک مسئولین واحدها شرحی از عملکرد وظایف واحد مربوطه را به سمع و نظر دانشجویان جدیدالورود رساندند.

• در شنبه 13 اسفند 1401