تاریخ : شنبه 13 اسفند 1401

برگزاری کارگاه آموزشی طب سنتی در دانشکده علوم پزشکی مراغه

کارگاه آموزش طب سنتی توسط انجمن دین و سلامت و بهداشت ویژه دانشجویان و کارکنان در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه‌ ، کارگاه آموزشی طب سنتی ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان با حضور دکتر خاضعی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
این کارگاه توسط انجمن دین،سلامت و بهداشت به صورت حضوری در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

برگزاری کارگاه آموزشی طب سنتی در دانشکده علوم پزشکی مراغه
در این کارگاه مبانی طب سنتی، مزاج شناسی، مشکلات گوارش، کبد و ... را برای حاضرین در کارگاه توسط دکتر خاضعی متخصص طب سنتی بیان نمود.
دکترخاضعی در ابتدا تعریفی از طب ایرانی و جنبه های پزشکی در دانش سنتی پرداخت او اصول طبابت را در طب سنتی برچهارطبیعت مزاج انسان یااخلاط اربعه معرفی کرد.
که سردی و گرمی مزاج باتوجه به مشخصات فرد بیمار درمان میشود.
در این کارگاه آموزشی دانشجویان اساتید و کارکنان حضور داشتند و ادامه این کارگاه هفته آتی نیز برگزار خواهد شد .
شایان ذکر است به شرکت کنندگان در کارگاه گواهی صادر شد.

• در شنبه 13 اسفند 1401