تاریخ : شنبه 13 اسفند 1401

برگزاری آزمون کتبی مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت در دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش مفدا مراغه، آزمون کتبی مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت در ۱۰ رشته برای هر سه گروه کارمند، استاد ،و دانشجو بصورت حضوری برگزار شد.
اسامی نفرات برگزیده در بخش‌های مختلف:
خدیجه مطهری نفر اول در بخش کارکنان در رشته ترتیل قرآن علی خلیل زاده نفر اول در بخش دانشجویان در رشته ترتیل شبنم حاجی نژاد در بخش حفظ کل قرآن نفر اول و حدیث نصیری در بخش حفظ یک جز نفر اول. (مرحله دانشگاهی بخش آوایی)
((برگزیده گان مرحله دانشگاهی در بخش کتبی. ))۰۰۰ خدیجه مطهری راد نفر اول در رشته نماز از بین کارکنان ۰ فاطمه بخری نفر اول از بین کارکنان در رشته آشنایی با سیره معصومین۰ راضیه دستگیر از بین دانشجویان نفر اول در رشته آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن ۰۰ هادی زوارقی نفر اول در رشته سبک زندگی مهدوی از بین دانشجویان ، نفرات برگزیده هم در بخش آوای در بخش کتب به مرحله سراسری راه پیدا کردند.
دکتر الهامه نیک خواه نفر دوم از بین اساتید در رشته سبک زندگی مهدوی۰. لیلا مردی نفر دوم در رشته ترتیل قرآن از بین کارکنان۰۰ فاطمه سلیمانی نفر دوم در رشته ترتیل از بین دانشجویان ۰۰سید الهه جلالی نفر دوم از بین دانشجویان در رشته سبک زندگی اسلامی۰ وهادی زوارقی نفر دوم در رشته ترتیل از بین دانشجویان وعلی رضا جنتی نفر سوم در رشته ترتیل از بین دانشجویان
  • در شنبه 13 اسفند 1401