تاریخ : يکشنبه 14 اسفند 1401

برپایی نمایشگاه کتاب در دانشکده علوم پزشکی مراغه

به مناسبت اعیاد شعبانیه و ئلادت حضرت امام حسین علیه الاسلام نمایشگاه کتاب با موضوع " قیام امام حسین (ع ) در دانشکده علوم پزشکی مراغه برپا شد.
به گزارش مفدا مراغه ، نمایشگاه ۳۰۰ عنوان کتاب با موضوع " قیام امام حسین علیه السلام " و پویش کتابخوانی ،بازخوانی و تفسیر حدیث به مناسبت اعیاد شعبانیه و ولادت امام حسین علیه السلام در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه بر پا شد .
بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: معرفی شخصیت والای امامان همام، حضرت اباعبدا...الحسین(ع)، حضرت سجاد و حضرت ابالفضل العباس (ع)، تبیین فرهنگ تشیع و سیره ائمه معصومین(ع)، ترویج ارزش‌های والای اسلامی، آشنایی مراجعان با موضوع ولایت، امامت و معرفی منابع و متون مرتبط با این مباحث از جمله اهدافی است که از برگزاری نمایشگاه دنبال می‌شود.
وی در ادامه افزود : زندگانی امام حسین (ع)، شهرحسین (ع)، امام حسین(ع) درآیینه تاریخ، مرد مافوق انسان، چهل داستان ازکرامات امام حسین (ع)، عنصر شجاعت در شخصیت امام حسین، امام حسین (ع) درجام ارغوانی، رازشادی امام حسین(ع) درقتلگاه وحضرت ابوالفضل العباس علمدارکربلا، زندگانی حضرت ابالفضل العباس، آثار و برکات توسل به حضرت عباس(ع)، قمربنی هاشم ظهورعشق اعلی،کرامات حضرت ابوالفضل العباس، پژوهشی در سیره و سیمای حضرت ابوالفضل العباس، خطیب کعبه و زندگانی امام سجاد (ع) برخی از منابعی است که در این نمایشگاه‌ها در معرض بازدید قرار گرفته است.

ایشان خاطر نشان کرد : کارکنان،اساتید و دانشجویان می‌توانند از هر کتابی که در اختیار دارند در پویش کتابخوانی با موضوع " قیام امام حسین (ع) و پویش بازخوانی حدیث یا تولید پادکست شرکت نمایند

شایان ذکر است علاقه مندان جهت شرکت در این پویش می توانند آثار خود را تا ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ ارسال نمایند.
  • در يکشنبه 14 اسفند 1401