تاریخ : يکشنبه 14 اسفند 1401

همایش پیاده روی به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان

همزمان با فرارسیدن روز جوان، دانشجویان و کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه در همایش پیاده روی شرکت کردند.

به گزارش مفدا مراغه ، همزمان با فرارسیدن ولادت با سعادت خورشید کربلا حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان همایش و کوهپیمایی و پیاده روی با همکاری کانون ورزش در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان گفت: جوانان سرافرازی که به مدد نیروی بی بدیل جوانی، انگیزه و اراده، شور و اشتیاق، انسانیت و اخلاق، پویایی و نشاط، دانش و خلاقیت، عشق و عقلانیت، در تمامی حوزه های علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی، اقتصادی، نظامی، سیاسی و اجتماعی می درخشند و کشور عزیزمان را در مسیر روشن رشد و توسعه و موفقیت پیش می برند.

همایش پیاده روی به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به جوانان به امر ورزش گفت: ورزش عاملی مهم در ایجاد سلامت و تحرک جوانان به عنوان نیروی کار و تولید کشور میباشند و افزایش روحیه کار جمعی و تیمی و بهبود روابط اجتماعی ونیل به ارزش ها را موجب میشود.

• در يکشنبه 14 اسفند 1401