تاریخ : دوشنبه 15 اسفند 1401

اولین نشست شورای صنفی رفاهی دانشجویان با مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

اولین نشست شورای صنفی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه به منظور آشنایی با اعضای جدید شورای صنفی برگزار شد.
​ به گزارش مفدا مراغه ، بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این نشست ضمن خیرمقدم به اعضای جدید شورای صنفی و تشکر از زحمات دبیر و اعضای سابق شورای صنفی رفاهی دانشجویان، به بیان نکاتی در مورد فلسفه و تاریخچه تشکیل شورای صنفی، اساسنامه و نقش این شورا در اظهارنظر، پیگیری و ارائه‌ی راهکار نسبت به سایر مسائل مرتبط با حوزه‌های صنفی رفاهی و امورات آموزشی و فرهنگی‌اجتماعی دانشجویان پرداخت.
ایشان ضمن تشکر از مشارکت دانشجویان جهت عضویت در شورای صنفی از احساس مسئولیت و هدفمندی دانشجویان در خصوص رفع مشکلات دانشکده و ایجاد تعاملات بیشتر و بهتر بین دانشجویان و مسئولین قدردانی نمود.

وی در ادامه افزود: دانشجویان سرمایه‌های هر کشوری از جمله کشور ایران هستند و ما باید قدردان این ثروت انسانی باشیم بنابراین باید فضای همدلی و همفکری را در جامعه به‌ویژه جامعه‌ی دانشجویی، تقویت کنیم تا بتوانیم برنامه‌ریزی بسیار دقیق برای انجام کارها داشته باشیم.
در ادامه با انتخاب اعضای منتخب شورای صنفی آرمان ساعدی بعنوان دبیر شورای صنفی دانشکده علوم پزشکی مراغه انتخاب شد.

• در دوشنبه 15 اسفند 1401