تاریخ : سه شنبه 16 اسفند 1401

بازدید اعضای هیات بورد رشته مامایی وزارت بهداشت از دانشکده علوم پزشکی مراغه

ظرفیت ها، پناسیل ها و امکانات آموزشی و کمک آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه مورد ارزیابی هیات بورد گروه مامایی وزارت بهداشت قرار گرفت.

به گزارش مفدا مراغه ، در این بازدید که به منظور راه اندازی رشته کارشناسی پیوسته مامایی با حضور اعضای هیات رئیسه، مدیران و اعضای گروه مامایی با اعضای هیات بورد در دانشکده علوم پزشکی مراغه انجام شد، گزارش کامل موارد مربوط به رشته مامایی در دانشکده علوم پزشکی مراغه توسط مدیر گروه آموزشی مامایی ارائه گردید.

سپس در ادامه این بازدید تیم ارزیاب بیرونی از فضاهای آموزشی و درمانی بیمارستان شهید بهشتی شامل بخش های LDR، اتاق زایمان فیزیولوژیک و بخش اورژانس این بیمارستان بازدید کردند و در ادامه فضاها و امکانات آموزشی و کمک آموزشی گروه آموزشی مامایی نظیر کلاسهای درس، مرکز مهارتهای بالینی، اسکیل لب و غیره را مورد ارزیابی قرار دادند.

دکتر احسان مقدس کیا، مدیر آموزش و تحقیقات دانشکده علوم پزشکی مراغه در جریان این بازدید گفت: رشته مامایی و بهداشت باروری اهمیت شایان توجهی در نظام سلامت دارد زیرا بطور مستقیم با سلامت روان مرتبط است .
وی در ادامه افزود: دانشکده علوم پزشکی مراغه اهتمام بسیاری در تکمیل زیر ساخت های آموزش مامایی به خرج داده و در این راستا با تعامل مدیریت بیمارستان شهید بهشتی یک کلاس درس، پاویون استاد و دانشجو به مجموعه آموزشی این رشته اضافه شده است.
ایشان در پایان خاطر نشان کرد: کتب و مولاژهای مخصوص رشته مامایی خریدار شده و یک عضو هیات علمی با دکتری بهداشت باروری به اعضای هیات علمی اضافه شده است.​

بازدید اعضای هیات بورد رشته مامایی وزارت بهداشت از دانشکده علوم پزشکی مراغه

• در سه شنبه 16 اسفند 1401