تاریخ : شنبه 20 اسفند 1401

اعزام کاروان دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به اردوی راهیان نور

دانشجویان دختر و پسر دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری بسیج دانشجوی در قالب اردوی راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام شدند.
به گزارش مفدا مراغه ، کاروان راهیان نور بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان ایثارگر هشت سال جنگ تحمیلی، به تعداد ۲۴ نفر و در دو گروه مجزا ، خواهران و برادران در تاریخ ها ی ۱۵ و ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ به مناطق عملیاتی جنوب کشور همچون دهلاویه ، چذابه ، طلاییه ، شلمچه ، اروند کنار ،هویزه و دیگر یادمان های این مناطق اعزام شدند.
دکتر علی احسانی معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مصاحبه با خبرنگار مفدا مراغه در این راستا گفت :اردوی راهیان نور همه ساله توسط بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و پرشور تر از سال قبل برگزار می شود.
وی در ادامه به خبرنگار مفدا مراغه گفت : هدف از برپایی هر ساله اردوی جهادی ، انتقال روحیه شجاعت ، ایثار ، از خودگذشتگی و فداکاری شهدا ، جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است تا با حضور دانشجویان در مناطق عملیاتی جنوب کشور بیشتر با این روحیه آشنا شوند .

ایشان با بیان اینکه حرکت اردوهای راهیان نور مورد عنایت و تاکید رهبرمعظم انقلاب اسلامی است، گفت: اردوهای راهیان نور یک حرکت با برکتی است که برای مقابله با جنگ نرم از سوی دشمنان و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان و دانشجو و نسل چهارم انقلاب اسلامی صورت گرفته است و نیاز است هرساله به تقویت این حرکت انقلابی و فرهنگی بپردازیم.
دکتر احسانی در پایان به این نکته اشاره کرد و گفت : اردوی راهیان نور، مسیری برای ادامه راه شهدا و آشنایی با آرمان ها و اهداف شهدا و میعادگاه الهام بخش عاشقان الی‌الله است.
وی با بیان اینکه مناطق عملیاتی جنوب کشور میقاتی برای زیارت حقیقی شهداست، گفت: جوانان می توانند معارف ناب انقلاب اسلامی را در سرزمین های نور جستجو کنند، لذا راهیان نور توسعه دهنده و ترویج کننده فرهنگ ایثار، جهاد و ازخودگذشتگی است.
شایان ذکر است دانشجوان دانشکده علوم پزشکی مراغه در برگشت از مناطق عملیاتی جنوب کشور ، از حرم مطهر حضرت معصومه و جمکران زیارت کردند.

• در شنبه 20 اسفند 1401