تاریخ : چهارشنبه 30 فروردين 1402

پیام تبریک معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

همزمان با فرارسیدن روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی، دکتر علی احسانی  معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه  در پیامی این روز را تبریک گفت.
در متن پیام  آمده است:
سی ام فروردین هم زمان با زادروز حکیم اسماعیل جرجانی، محقق، آزمایشگر و از نوابغ ایران است که این روز در تقویم جمهوری اسلامی ایران به روز «علوم آزمایشگاهی» نام گذاری شده است. شفای بیماران، درمان درست پزشکان ان شاالله در گرو تشخیص و رسالت گروه علوم آزمایشگاهی است.
این روز فرخنده را خدمت خانواده بزرگ دانشکده علوم پزشکی مراغه  به ویژه دانشجویان عزیز و فرهیخته رشته علوم آزمایشگاهی تبریک و شادباش عرض می نمایم.
امیدوارم همه دانشگاهیان در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) بتوانند گامی در جهت کمک به مراجعین و بیماران که بی گمان دعای خیرشان راهگشای زندگی مان خواهد بود، بردارند.

دکتر علی احسانی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

• در چهارشنبه 30 فروردين 1402