تاریخ : چهارشنبه 13 ارديبهشت 1402

برگزاری اردوی جهادی توسط بسیج جامعه پزشکی ، بسیج دانشجویی و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه

اردوی جهادی ،درمانی و فرهنگی در مدرسه استثنایی دکتر خزائلی به مناسبت هفته سلامت برگزار شد.
 به گزارش مفدا مراغه ،اردوی جهادی ،درمانی و فرهنگی در مدرسه استثنایی دکتر خزائلی شهرستان مراغه به مناسبت هفته سلامت توسط بسیج جامعه پزشکی، بسیج دانشجویی و معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در حاشیه برگزاری اردوی جهادی گفت: این اردو،فرصتی است تا دانشجویان بتوانند با عمل خیرخواهانه ،توشه ای برای آخرت خود ذخیره سازند.
وی توسعه فرهنگ محرومیت زدایی در بین جوانان و ایجاد روحیه سازندگی و امید در مردم منطقه را از دیگراهداف این اردوها دانست و تصریح کرد:نهادینه کردن فرهنگ نو دوستی ومشارکت قشر جوان جامعه در امر خدمت رسانی به مناطق محروم کشور از جمله اهدافی است که دانشکده علوم پزشکی مراغه آن را دنبال می کند.

معاون فرهنگی و دانشجویی ضمن تقدیر و تشکر و ابراز خرسندی ازحضور کلیه دست اندرکاران برگزاری این اردو، که یک حرکت جهادی رو به جلو است گفت: تلاش شما جهادگران بسیار قابل تقدیر است. زیرا با تمرکز برای حل بخشی از مشکلات قشری از جامعه، می توانید با حضور در مناطق محروم، الگویی برای سایر افراد جامعه باشید.
ایشان در پایان خاطر نشان کرد : در این اردوی جهادی ،درمانی و فرهنگی برای دانش آموزان مدرسه خزائلی به تعداد ۳۵ نفر علاوه بر خدمات و مشاوره دندانپزشکی ،بسته فرهنگی ارائه شد.

• در چهارشنبه 13 ارديبهشت 1402