تاریخ : جمعه 15 ارديبهشت 1402

حضور دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش پزشکی و شانزدهمین جشنواره آموزش شهید مطهری"

مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش پزشکی و شانزدهمین جشنواره آموزش شهید مطهری حضور فعال داشتند.
به گزارش مفدا مراغه، دکتر آرمان لطیفی مسئول مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در مصاحبه با خبرنگار مفدا مراغه گفت: همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و جشنواره آموزشی شهید مطهری همه ساله توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری یکی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار می­ شود. برگزاری این دو رویداد بزرگ، ضمن آشنا کردن دست­ اندرکارن آموزش علوم پزشکی کشور با آخرین یافته­ های این علم پویا، همانند موتور محرکه این دانشگاه­ ها برای برنامه­ ریزی های آموزشی عمل می­ کند و تاثیر به سزایی در رشد کمی و کیفی آنها دارد.
وی افزود : مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش پزشکی و شانزدهمین جشنواره آموزش شهید مطهری" حضور فعال داشتند که غرفه کلان منطقه آمایشی ۲ با مشارکت دانشگاه ها و دانشگاه های کلان منطقه دایر شده است.
لازم به ذکر است که بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش پزشکی و شانزدهمین جشنواره آموزش شهید مطهری ۱۳ تا ۱۵ اردیبهشت ماه در محل سالن همایش های رازی برگزار خواهد شد.
همچنین در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش پزشکی و شانزدهمین جشنواره آموزش شهید مطهری مدیر EDC، مسئول EDO دانشکده پزشکی، دبیر کمیته دانشحویی توسعه آموزش و کارشناس مرکز در این رویداد حاضر شدند.
  • در جمعه 15 ارديبهشت 1402