تاریخ : جمعه 15 ارديبهشت 1402

برگزاری دومین جلسه شورای پژوهشی با حضور معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی

دومین جلسه ی شورای پژوهشی در سال ۱۴۰۲ با حضور دکتر علی احسانی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و کلیه اعضای شورای پژوهشی در سالن جلسات معاونت آموزشی تشکیل شد.
به گزارش مفدا مراغه، در این جلسه ابتدا دکتر احسانی معاون آموزشی پژوهشی دانشکده ضمن  تبریک روز استاد به بررسی دستور جلسه پرداخت.
ابتدا آیین نامه ی حمایت ازفعالیت های پژوهش های فناورانه دانشگاه های علوم پزشکی کشور که از وزارت خانه ها به دانشگاه های کشور ابلاغ شده بود توسط شورای پژوهشی برای پژوهشگران دانشگاه تصویب شد.
در ادامه دو پیش پروپوزال فناورانه هیات علمی پس از  بررسی توسط اعضای شورای پژوهشی،نوآوری طرح ها مورد تایید قرارگرفت.
سپس چهار پروپروزال اعضای هیات علمی که قبلا داوری شده بودند جهت تایید نهایی در شورای پژوهشی بررسی و با نظر اعضای محترم شورای پژوهشی پروپوزال های نهایی تایید و جهت ارسال به کمیته ی اخلاق موافقت شد.
همچنین در این جلسه به بررسی آیین نامه ی انتخاب پژوهش نامه ی برتردانشکده در سال۱۴۰۲ پرداخته شد و بند هایی از این آیین نامه توسط اعضای شورای پژوهشی،بازبینی وتصویب و ادامه بررسی به جلسه ی بعدی شورای پژوهشی موکول شد.
  • در جمعه 15 ارديبهشت 1402