تاریخ : دوشنبه 18 ارديبهشت 1402

اختتامیه بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و پنجمین جشنواره دانشجوی ایده های نوآورانه برگزار شد

مرکز مطالعات توسعه آموزش دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیست و چهارمین همایش کشوری آموزش پزشکی و شانزدهمین جشنواره شهید مطهری حضور فعال داشتند.
 به گزارش مفدا مراغه ، دکتر آرمان لطیفی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت : این رویداد ۱۳ تا ۱۵ اردیبهشت ماه در محل سالن همایش های بین المللی رازی برگزار شد، مدیر EDC، مسئول EDO دانشکده پزشکی، دبیر کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی و کارشناس مرکز در این رویداد سه روزه حضور فعال داشتند.
وی گفت : دانشکده علوم پزشکی مراغه با مشارکت سایر دانشکده های کلان منطقه آمایشی ۲، اقدام به برپایی غرفه دستاوردها و فعالیت های مرکز نمود. همچنین غرفه مجازی دستاوردها و اهم فعالیت های EDC در بستر آنلاین برپا شد.
ایشان در ادامه از افرادی که در توسعه آموزش مشارکت دارند قدردانی کرد و گفت: امیدوارم با مشارکت فعال اساتید و دانشجویان در سال های آینده شاهد موفقیت های بیشتر دانشکده علوم پزشکی مراغه باشیم.
گفتنی است دکتر لطیفی مدیر EDC به عنوان عضو هیات رئیسه پنل یادگیری الکترونیک و همچنین به عنوان عضو هیات رئیسه پنل ارائه تجارب موفق کلان منطقه ۲ و ۵ مشارکت فعال داشتند.

• در دوشنبه 18 ارديبهشت 1402