تاریخ : دوشنبه 18 ارديبهشت 1402

برگزاری جلسه ژورنال کلاب در دانشکده علوم پزشکی مراغه

جلسه ژورنال کلاب با موضوع  "Frequency of fruit consumption and savoury snakin g predict psychological health selective mediation via cog nitive failures " در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، جلسه ژورنال کلاب با ارائه دکتر گلاره کوچکپور عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت حضوری برگزار شد.
این مقاله در خصوص " اثر بسامد مصرف میوه ها ،سبزیجات و تنقلات در پیشگویی میزان سلامت روان " مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
شایان ذکر است ژورنال کلاب یک برنامه آموزشی جهت فهم و درک اصولی کلی عملکرد بر پایه شواهد و افزایش مهارتهای ارزیابی نقادانه است. ژورنال کلاب به عنوان یک جلسه ی آموزش که در آن تعدادی افراد به بحث درباره ی مقالات روز می پردازند ؛ تعریف شده است .چارچوب ژورنال کلاب ، یادگیری بر پایه حل مشکل است که در آن تعاملی ساختار یافته با شنوندگان برقرار می شود.ژورنال کلاب به عنوان يک ابزار آموزشي قوي، نقش فعالي در آموزش پزشکي به مدت بيش از يک قرن ايفا کرده است. نقش اصلي ژورنال کلاب، آشنا ساختن شرکت کنندگان با مفاهيم تفکر انتقادي و ارزشيابي متون تحقيقاتي است. ژورنال کلاب مي تواند در افزايش دانش، ايجاد انگيزه براي پژوهش و يادگيري نحوه نقد مقالات و آشنايي با دانش جديد نقش داشته باشد.
  • در دوشنبه 18 ارديبهشت 1402