تاریخ : دوشنبه 18 ارديبهشت 1402

به مناسبت هفته سلامت؛

برگزاری همایش پیاده روی و طبیعت گردی ویژه دانشجویان دختر دانشکده علوم پزشکی مراغه

همایش پیاده روی و طبیعت گردی به مناسبت هفته سلامت در منطقه توریستی و گردشگری دره اسپیران برگزار شد.
 به گزارش مفدا مراغه، اردوی فرهنگی و تفریحی توسط اداره تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی مراغه و کانون ورزش در منطقه توریستی و گردشگری دره اسپیران به مناسبت هفته سلامت برگزار شد.
بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت :این اردوی نیم روزه در راستای ایجاد روحیه و نشاط و همدلی در بین دانشجویان و نیز آشنایی با جاذبه‌های تفریحی و گردشگری شهرستان مراغه برگزار شد.
ایشان افزود : تداوم برنامه های فرهنگی و طبیعت‌گردی و حضور دانشجویان و همکاران در این برنامه‌ها باعث آشنایی بیشتر با طبیعت و ظرفیت‌های گردشگری منطقه و همچنین سلامت جسمی، روحی و ایجاد حس همبستگی و همدلی بیشتر بین خانواده دانشگاهیان را در پی دارد.
وی در پایان خاطر نشان کرد : این اردو که با حضور ۷۰ نفر از دانشجویان دختر علاقمندبه طبیعت برگزار شد، در کنار پاکسازی طبیعت، برنامه های متنوعی چون پیاده روی و کوهنوردی ، برگزاری کارگاه در خصوص جوانی جمعیت و سالمندی سالم توسط مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد .

• در دوشنبه 18 ارديبهشت 1402