تاریخ : سه شنبه 26 ارديبهشت 1402

برگزاری اردوی زیارتی به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) در امام زاده سید ابراهیم چکان

همزمان با شب شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام اردوی زیارتی با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان دانشکده در امام زاده سید ابراهیم چکان برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه ، اردوی زیارتی به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) در امام زاده سید ابراهیم چکان با حضور دانشجویان،اساتید و کارکنان برگزار شد.
امام صادق علیه‌السلام که ششمین امام معصوم است و مذهب شیعه را با نام او به‌عنوان مذهب جعفری می‌شناسند، در سال ۸۰ یا ۸۳ قمری در مدینه به دنیا آمد و پس از رحلت پدر، رهبری فکری و سیاسی شیعیان اصیل پیرو مذهب امامیه را بر عهده گرفت. آن حضرت تا سال ۱۴۸ قمری در قید حیات بود. در این مدت هزاران شاگرد در محفل درسش حاضر می‌شدند و مورد ستایش تمامی عالمان عصر خویش بود. در متون دینی شیعه، چندین هزار روایت از آن حضرت در تفسیر، اخلاق و به‌ویژه فقه، رسیده که باعث عظمت حدیث شیعه و موجب تقویت بنیه علمی آن است.

گفتنی است برنامه مذکور توسط کانون دانشجویی نماز دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

• در سه شنبه 26 ارديبهشت 1402