تاریخ : شنبه 30 ارديبهشت 1402

به مناسبت هفته خوابگاه؛

هفته خوابگاه‌های دانشجویی همه ساله به منظور توجه هر چه بیشتر به مسائل رفاهی خوابگاه‌ها و همچنین تسهیل امور و ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان برگزار می شود

معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برنامه‌های هفته خوابگاه را تشریح کرد.
به گزارش مفدا مراغه ، دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: هفته خوابگاه‌های دانشجویی همه ساله در ایام پایانی اردیبهشت ماه و به منظور توجه هر چه بیشتر به مسائل رفاهی خوابگاهها و همچنین تسهیل امور و ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان برگزار می شود برنامه و روزشمار هفته خوابگاههای دانشجویی وزارت بهداشت طی روزهای ۳۰ اردیبهشت تا ۵ خرداد ماه برگزار خواهد شد.
وی شعار امسال هفته خوابگاههای دانشجویی را« سرای دانشجو، بانشاط و امیدآفرین» عنوان کرد و براهمیت برگزاری برنامه های هفته خوابگاه‌های دانشجویی  تاکید کرد.
دکتر احسانی برگزاری جشن میلاد حضرت معصومه(س) و تکریم از دانشجویان دختر خوابگاهی،برگزاری کارگاه های مشاوره و روانشناختی در خوابگاه های دانشجویی توسط اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی ،برگزاری مسابقات ورزشی مثل طناب کشی ،شطرنج ،گل کوچیک ، دو میدانی ، انتخاب سوئیت نمونه و تقدیر از دانشجویان در مراسم گرامیداشت هفته خوابگاه را از برنامه های هفته خوابگاهها عنوان کرد.
ایشان راه اندازی رادیو خوابگاه و پخش پادکست های صوتی در هفته خوابگاه ها با موضوع " زندگی خوابگاهی ، آداب زندگی خوابگاهی ،روابط بین فردی ، بهداشت فردی " از دیگر برنامه‌های هفته خوابگاه عنوان کرد .

• در شنبه 30 ارديبهشت 1402
  • در دوشنبه 1 خرداد 1402