تاریخ : دوشنبه 1 خرداد 1402

همزمان با هفته خوابگاه‌ها؛

بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی و هیات همراه از محموعه خوابگاه‌های دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

دکتر علی احسانی معاون فرهنگی و دانشجویی به همراه بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه از مجموعه خوابگاه‌های دانشکده به مناسبت هفته خوابگاه‌ها باز کردند.
به گزارش مفدا مراغه ،دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در راستای این بازدید گفت: زیستن در خوابگاه فرصتی برای زیستن در آینده‌ای بهتر است. دانشجویان بازندگی در خوابگاه‌ها با شرایط، اقوام و سنت‌های متفاوت روبرو می‌شود و این تفاوت‌ها به انسان می‌آموزد چگونه نقش‌های خود را انتخاب کند تا با جلوگیری از تعارض به تفاهم و مشارکت در انجام امور برسد.
وی افزود : زیستن در خوابگاه یک فرصت است و دانشجویان با مشارکت در تجربه‌های متفاوت برای قبول نقش‌های خود در آینده آماده می‌شوند. در قرن بیست‌ویک انسان‌هایی موفق هستند که ادبیات کار گروهی را می‌دانند و آن را فراگرفته‌اند و این فرصت برای دانشجویان خوابگاهی مهیا شده تا آن را تمرین کنند.
ایشان با اشاره به برنامه‌های مصوب در هفته خوابگاه‌ها بیان نمود : مشارکت فعال دانشجویان در برنامه‌های این هفته و مدیریت‌های اجرایی و فراگیری اصول صحیح زندگی خوابگاهی، ترویج سلامت با اجرای مسابقات ورزشی و مسابقات فرهنگی و فراهم شدن نشاط و تندرستی در زندگی خوابگاهی از اهداف برگزاری هفته خوابگاه‌ها است.
دکتر احسانی با توجه به سیاست های دولت در مورد قانون جوانی جمعیت گفت: با توجه به تاکید دولت در خصوص توجه به مسئله جوانی جمعیت ،در تلاش هستیم بتوانیم با مرتفع کردن زیرساخت‌های دانشکده علوم پزشکی مراغه و تامین منابع مورد نیاز در جهت ساخت خوابگاه متاهلی اقدامات لازم را انجام دهیم.

• در دوشنبه 1 خرداد 1402