تاریخ : دوشنبه 1 خرداد 1402

همزمان با هفته خوابگاه‌ها؛

هفته خوابگاه‌های دانشجویی فرصتی در جهت تقویت روحیه نشاط و سلامت دانشجویان ساکن خوابگاه‌های دانشجویی است

مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: شعار امسال هفته خوابگاههای دانشجویی« سرای دانشجو، بانشاط و امیدآفرین» بر اهمیت برگزاری هفته خوابگاه‌های دانشجویی تأکید کرد.
به گزارش مفدا مراغه ، به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی برنامه‌های متنوع ورزشی جهت تقویت روحیه نشاط و شادابی دانشجویان ساکن خوابگاه برگزار شد.
بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: تقارن هفته گرامیداشت سراهای دانشجویی با هفته ملی جمعیت و دهه کرامت، فرصت مغتنمی برای دانشجویان و دانشگاه بوده و برنامه های مختلفی در این رابطه در حال برگزاری است.
ایشان افزود : در هفته خوابگاه‌های دانشجویی برنامه‌های متنوعی همچون دارات ، گل کوچیک ، فوتبال دستی ،شطرنج به متناوب هر روز بین دانشجویان ساکن خوابگاه برگزار می‌شود لذا دانشجویان علاقه مند جهت شرکت در این مسابقات می‌توانند به امور تربیت بدنی مراجعه نمایند.
ایشان خاطر نشان کرد : علم سرمایه، ادب، زینت و ورزش ضامن سلامتی انسان است و ما باید ورزشکاران را بیشتر به ورزش تشویق کنیم زیرا چنین رقابت هایی می تواند برای رشد ذهنی و روانی دانشجویان بسیار موثر واقع شود.
موسی زاده در خصوص قدم های جدی و جامع در جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری و تاکید این بزرگوار نسبت به امرتحصیل، تهذیب و ورزش افزود: امیدواریم با برگزاری برنامه های متنوع ورزشی شاهد روی آوردن دانشجویان به نشاط و شادابی وسر زندگی باشیم.

• در دوشنبه 1 خرداد 1402