تاریخ : سه شنبه 9 خرداد 1402

جلسه شورای مشورتی کلان منطقه دو با حضور معاونین دانشگاه‌ها و دانشکده‌های شمالغرب کشور در معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، به دنبال تصویب سند توسعه متوازن آموزش عالی نظام سلامت در کلان منطقه دو جلسه همفکری با حضور معاونین آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده/ دانشگاه‌های علوم پزشکی منطقه شمالغرب کشور برگزار شد.
در این جلسه با توجه به درخواست های دانشگاه های کلان منطقه موارد مرتبط با تغییر اولویت راه اندازی رشته ها، و افزوده شدن رشته هایی به سند توسعه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مصوبات لازم تنظیم گردید.
شایان ذکر است دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این نشست حضور داشتند.
  • در سه شنبه 9 خرداد 1402