تاریخ : پنجشنبه 11 خرداد 1402

اولین دوره آزمون اسکی کارآموزی احیای قلبی ریوی دانشجویان اتاق عمل

اولین دوره آزمون اسکی کارآموزی احیای قلبی ریوی دانشجویان اتاق عمل دانشجویان اتاق عمل دانشکده علوم پزشکی مراغه در مرکز مهارت های بالینی معاونت آموزشی دانشکده برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه،اولین دوره آزمون اسکی کارآموزی احیای قلبی ریوی دانشجویان ترم ۴ اتاق عمل در محل سالن مهارتهای بالینی دانشکده برگزار گردید. این آزمون با شرکت ۱۵ نفر دانشجوی اتاق عمل ورودی نیمسال اول ۱۴۰۰ برگزار شد.

در هر جلسه این آزمون ۲ گروه ۴ نفره از دانشجویان شرکت داشتند یک گروه ۳ نفره بودند ابتدا گروهها در قرنطینه قرار گرفتند و به ترتیب لیست هر دانشجو از قرنطینه خارج و پروسیجر مربوط به هر ایستگاه اجرا میکرد دانشجویان در ۴ ایستگاه  مورد ارزیابی قرار گرفتند.و به ترتیب لیست هر دانشجو از قرنطینه خارج و پروسیجر مربوط به هر ایستگاه اجرا میکرد دانشجویان در ۴ ایستگاه به شرح ذیل مورد ارزیابی قرار گرفتند.
1. ایستگاه مدیریت راه هوایی بصورت تک نفره و به قید قرعه یکی از پروسیجرهای مانورهای باز کردن راه هوایی BMV و جایگذاری LMA و ETT براساس سناریوهای موجود را انجام دادند.
2. ایستگاه BLS بصورت ۲ نفره و هر کدام به مدت یک دقیقه اقدامات احیای پایه شامل تهویه و ماساژ قلبی را انجام دادند. ایستگاه -ACLS بصورت تیمی و بر اساس گروه بندی کارآموزی اقدامات احیای پیشرفته شامل تهویه ماساژ قلبی
3.دارو درمانی و استفاده از دفیبریلاتور را انجام دادند.
4. ایستگاه داروهای ترالی اورژانس بصورت کتبی و با سوالات چهار گزینه ای ارزیابی انجام شد.

لازم به توضیح است ۴۵ درصد نمره کارآموزی به این ازمون اختصاص داشت و همه گروهها دو روز اول کارآموزی موارد ارزیابی شده در آزمون اسکی در سالن مهارتهای بالینی به آنها آموزش داده شد.
  • در پنجشنبه 11 خرداد 1402