تاریخ : شنبه 10 تير 1402

به مناسبت جشن فارغ التحصیلی؛

دانش آموختگی به معنای فراغت از تحصیلی و علم آموزی نیست بلکه اتمام یک دوره از زندگی برای زمینه های بعدی پیشرفت و رشد است

به گزارش مفدا مراغه، جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های مختلف ورودی ۹۸ دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه به حضور دکتر ارجمند رئیس دانشکده و اعضای هیات رئیسه در آمفی تئاتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تبریک به دانشجویان و همچنین خیر مقدم به خانواده های آنان،بیان داشت: امروز جشن دانش آموختگی است نه فارغ التحصیلی، قطعا این لحظات جزو بهترین و شیرین ترین لحظه های زندگی مانیز هست.ایشان همچنین به دانش اموختگان توصیه کرد: به همین مقطع اکتفا نکرده و برای تحصیل در مقاطع بعدی هم تلاش کنند.

در پایان دکتر احسانی از تمامی اساتید و همکارانی که همواره پای کار بوده و نهایت تلاششان را برای تربیت نسل بهتر انجام داده اند سپاس گذاری کرده و نیز از افزوده شدن چندین گرایش کارشناسی ارشد در دانشکده و همچنین پذیرش دانشجویان بین الملل خبرداد.

در ادامه دکتر ارجمند رئیس دانشکده ضمن تبریک عید قربان افزود:دانشکده ی ما به وجود این دانش آموختگان افتخار می کند چرا که با سرمایه گذاری دوران طلایی عمرشان در این مرحله از تحصیل حالا به عنوان افرادی مفید و متخصص به جامعه وارد خواهند شد، هرگز فراموش نکنید که شما همواره و همیشه باید سعی کنید علم خودتان را افزایش دهید. مطمئن باشید پاداش همه ی سختی ها درس خواندن ها و تلاش کردن های شبانه روزتان را دریافت خواهید کرد.

دکتر ارجمند خاطرنشان کرد: امیدواریم که با ارتقای علمی تان آینده ای روشن برای کشور رقم زده و ما با افتخار بگوییم که این دانشمندان و آینده سازان دانش آموخته ی دانشکده علوم پزشکی مراغه هستند.

رئیس دانشکده همچنین از خانواده های دانشجویان به خاطر زحمات بی دریغشان نیز تقدیر و تشکر نمود.

گفتنی است پایان این مراسم با تقدیر از نفرات برتر کلاسی، قرائت سوگند نامه و اهدای تندیس و لوح تقدیر به دانشجویان فارغ التحصیل همراه بود.

• در شنبه 10 تير 1402