تاریخ : يکشنبه 18 تير 1402

به مناسبت عید غدیر خم؛

بی‌تردید واقعه غدیر خم فقط یک رویداد تاریخی نیست بلکه حادثه‌ای بزرگ برای حفظ دستاوردهای بعثت همه­ پیامبران الهی و خصوصاً پیامبر (ص) قلمداد می‌شود

دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مراسم باشکوه عید غدیر خم گفت : برای حفظ دستاوردهای بعثت همه­ پیامبران الهی و خصوصاً پیامبر (ص) عید غدیر خم باید در دانشگاه ها خصوصا در جامعه بزرگ شمرده شود.
به گزارش مفدا مراغه ، دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مراسم گرامیداشت عید غدیر خم گفت : عید سعید غدیر خم در بین اسلام و مسلمانان جایگاه ویژه ای دارد زیرا در تعیین صحیح مسیر اسلام نقش اساسی و نقش محوری دارد.
ایشان در رابطه با برگزاری این مراسم گفت:« هدف ما از برگزاری جشن عید غدیر در دانشکده علوم پزشکی مراغه زنده نگه داشتن غدیر و یاد امام علی علیه السلام و ایجاد لحظات مفرح و شاد برای کارکنان و خانواده های مجموعه علوم پزشکی مراغه است.
ایشان همچنان افزود:روز تاریخی و بزرگ عید سعید غدیر مانند روز عظیم بعثت با اهمیت و بی‌نظیر است. این دو روز با یکدیگر پیوند و بستگی کامل دارند.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حسین قدوسی گفت:عید غدیر عید اکمال دین و تداوم خط نبوت و رسالت است.
وی ابراز کرد: غدیر روز ولایت و امامت و نشانه تداوم حرکت نبوت در مسیر امامت است تا امت اسلامی با فروغ نور ولایت، راه عدالت را بپیماید و با پیوند نبوت و امامت به سرچشمه علم و حکمت الهی دست یابد.
در این مراسم دو فقره کمک هزینه ی سفر به مشهد مقدس در بین شرکت کنندگان قرعه کشی شد.
در ادامه نیز از سادات و اسما علی تقدیر شد و مسابقه هایی برای کارکنان و فرزندانشان نیز برگزار شد، وجوایزی به ایشان اعطا گردید.

بی‌تردید واقعه غدیر خم فقط یک رویداد تاریخی نیست. بلکه حادثه‌ای بزرگ برای حفظ دستاوردهای بعثت همه­ پیامبران الهی و خصوصاً پیامبر (ص) قلمداد می‌شود

• در يکشنبه 18 تير 1402