تاریخ : يکشنبه 25 تير 1402

جهشی بزرگ در راستای گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشکده علوم پزشکی مراغه

کسب مجوز راه‌اندازی رشته مقاطع کارشناسی ارشد پرستاری داخلی جراحی و علوم تغذیه را خدمت اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه تبریک می‌گوییم.
به گزلرش مفدا مراغه، رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه با اعلام خبر راه‌اندازی مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های پرستاری داخلی جراحی و علوم تغذیه از مهر ماه امسال، کسب این موفقیت را به مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه تبریک گفتند.

به گفته دکتر ارجمند، بازدیدهای فشرده‌ای که در طی یکسال اخیر توسط هیئت ممتحنه، ارزشیابی و برنامه‌ریزی رشته‌های مختلف صورت پذیرفت، سرانجام با موافقت شورای علوم پایه و شورای گسترش مجوز راه‌اندازی این دو رشته مقطع صادر شد.

دکتر ارجمند گفت: پس از راه‌اندازی رشته دکترای حرفه‌ای پزشکی از بهمن سال قبل، هم اکنون رشته‌های زیست فناوری پزشکی، پرستاری داخلی جراحی و علوم تغذیه رشته‌ مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم پزشکی مراغه هستند و تلاش برای کسب استانداردهای آموزشی بالاتر، ماموریت اصلی گروه‌های آموزشی دانشکده می‌باشد.

معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز با اشاره به تلاش اعضای محترم هیات علمی و مجموعه مدیریت آموزش در کسب استانداردهای مورد انتظار اعضای هیئت ممتحنه، ارزشیابی و برنامه‌ریزی رشته‌های پرستاری و علوم تغذیه وزارت بهداشت این موفقیت را به اساتید، همکاران و دانشجویان تبریک گفته و افزود: راه اندازی این رشته مقاطع در سالیان آتی باعث بروز یک جهش علمی در دانشکده خواهد شد.

به گفته دکتر احسانی، مهر ماه امسال برای اولین بار در رشته ارشد پرستاری داخلی جراحی ۵ نفر و ارشد علوم تغذیه ۴ نفر در دانشکده علوم پزشکی مراغه پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

گفتنی است پیش از این رشته مقطع کارشناسی‌ارشد زیست فناوری پزشکی تنها رشته تحصیلات تکمیلی دانشکده بود.

• در يکشنبه 25 تير 1402