تاریخ : پنجشنبه 29 تير 1402
کد 1821

حضور اساتید و متخصصین رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت در دانشکده علوم پزشکی مراغه قطعا نقشه راه پیشرفت آموزشی و پژوهشی این رشته خواهد بود

اعضای بورد رشته علوم و صنایع غذایی با حضور در  دانشکده علوم پزشکی مراغه از زیرساخت‌ها و امکانات آموزشی، تحقیقات و آزمایشگاهی بازدید کردند.
به گزارش مفدا مراغه، این بازدید به منظور امکان سنجی ظرفیت های دانشکده علوم پزشکی مراغه در خصوص تاسیس مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته علوم و صنایع غذایی صورت گرفت.
در ابتدای جلسه دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی گفت: شهرستان مراغه با جمعیت بالغ بر 300 هزار نفر جمعیت شهری، به عنوان قطب درمانی جنوب استان محسوب می‌شود.

ایشان در ادامه افزود: حضور اساتید متعهد و کاربلد این رشته در دانشکده علوم پزشکی مراغه قطعا نقشه راه اعضای هیات علمی جوان و پرتلاش رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم پزشکی مراغه در جهت پیشرفت آموزشی و تحقیقاتی خواهد بود.

دکتر ارجمند خاطر نشان کرد: تقویت زیر ساخت های موجود در دانشکده علوم پزشکی مراغه و حضور اعضای هیات علمی مجرب در رشته علوم و صنایع غذایی قطعا باعث پیشرفت خواهد بود.

حضور اساتید و متخصصین رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت در دانشکده علوم پزشکی مراغه قطعا نقشه راه پیشرفت آموزشی و پژوهشی این رشته خواهد بود



دکتر احسانی معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی حضور اعضای بورد رشته علوم و صنایع غذایی را مغتنم شمرد و گفت : با حضور اعضای هیات بورد رشته علوم و صنایع غذایی در دانشکده علوم پزشکی مراغه خواهیم توانست کم و کاستی‌های موجود جهت تکمیل زیر ساخت‌های این رشته را فراهم آوریم تا بتوانیم گام های موثری در افزایش رشته‌های تحصیلی در دانشکده علوم پزشکی مراغه خصوصا رشته‌های تحصیلات تکمیلی برداریم.

حضور اساتید و متخصصین رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت در دانشکده علوم پزشکی مراغه قطعا نقشه راه پیشرفت آموزشی و پژوهشی این رشته خواهد بود



ایشان ضمن قدردانی از حضور دکتر حسینی، دبیر هیات بورد رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت و بنیانگذار این رشته در وزارت بهداشت‌ گفت: قطعا با حضور ارزیابان این رشته در دانشکده علوم پزشکی مراغه خواهیم توانست با راهنمایی های ایشان زیر ساخت‌های دانشکده را گسترش دهیم و بستر مناسبت برای تحصیلات تکمیلی این رشته را در دانشکده علوم پزشکی مراغه فراهم آوریم.

همچنین ایشان در ادامه ضمن تقدیر از حضور دکتر عبدالرضا محمدی عضو انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: با حضور اساتید برجسته در حوزه تحقیقات و پژوهش در رشته علوم و صنایع غذایی خواهیم توانست سطح مقالات و پژوهش‌های این رشته را در بین اعضای هیات علمی رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم پزشکی مراغه بهبود دهیم و تیم جوان و پرتلاش اعضای هیات علمی رشته علوم و صنایع غذایی دانشکده علوم پزشکی مراغه قطعا با راهنمایی های ایشان خواهند توانست کیفیت مقالات خود را بالا ببرند.

دکتر حسینی دبیر بورد رشته علوم و صنایع غذایی در ابتدای سخنان خود گزارش تجمیعی از رشته‌های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های سطح کشور داد و گفت : مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشت در سطح کشور توزیع قابل قبولی دارد و سالانه تقریبا ۷۵ نفر در این رشته را تربیت می کنیم و در نظام سلامت کشور مشغول به خدمت می‌شوند.

حضور اساتید و متخصصین رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت در دانشکده علوم پزشکی مراغه قطعا نقشه راه پیشرفت آموزشی و پژوهشی این رشته خواهد بود



دکتر حسینی در ادامه جلسه به این نکته اشاره کرد و گفت: با کمک همکاران و متخصصین و اساتید این رشته خواهیم توانست رسالت خود را در جهت بهبود ایمنی غذا ، بهداشت غذا و کاهش بیماری های مرتبط با غدا را به انجام برسانیم؛ زیرا هدف اصلی ما در وزارت بهداشت کمک به نظام سلامت کشور است.

وی خاطر نشان کرد: رشته علوم و صنایع غذایی در وزارت بهداشت گرایش بهداشتی دارد و در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌های موجود حاصل از تغذیه نامناسب، چاقی و غیره اهمیت قابل توجهی دارد.

دکتر حسینی گفت: رشته علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی رشد و بلوغ خوبی در وزارت بهداشت داشته است و با نگرشی که وجود دارد، تلاش خواهیم کرد افراد متخصصی را در این حوزه تربیت نماییم.

وی گفت: در سال ۱۳۹۶ طی بازدیدی که از دانشکده علوم پزشکی مراغه برای راه‌اندازی رشته کارشناسی تغذیه انجام گرفت، تا به امروز با حضور اساتید و اعضای هیات علمی متعهد،این رشته رشد خوبی داشته است.

حضور اساتید و متخصصین رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت در دانشکده علوم پزشکی مراغه قطعا نقشه راه پیشرفت آموزشی و پژوهشی این رشته خواهد بود



وی همچنین افزود : در سطح کشور ۶ دانشگاه دارای رشته کارشناسی علوم و صنایع غذایی هستند که دانشکده علوم پزشکی مراغه عضو این ۶ دانشگاه محسوب می‌شود و انشاالله فارغ التحصیلان این رشته بتوانند منشاء خیر در نظام سلامت کشور باشند و بتوانند در جهت اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و سلامت مردم قدمی بردارند و رسالت اصلی خود را به انجام برسانند.

حضور اساتید و متخصصین رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت در دانشکده علوم پزشکی مراغه قطعا نقشه راه پیشرفت آموزشی و پژوهشی این رشته خواهد بود

در ادامه دکتر عبدالرضا محمدی، عضو هیات بورد رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت و همچنین عضو انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: حمایت‌های رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه و معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده از رشته علوم و صنایع غذایی قطعا در ادامه مسیر توسعه این رشته راه گشا خواهد بود.

ایشان افزود : قطعا با حضور اساتید و اعضای هیات علمی جوان و مجرب در دانشکده علوم پزشکی مراغه در رشته علوم و صنایع غذایی خواهیم توانست دانشجویان کاربلد را در این رشته تربیت نماییم.

گفتنی است در پایان دکتر بهزاد ابراهیمی، مدیر گروه تغذیه و صنایع غذایی، گزارش کاملی از زیرساخت ها و پتانسیل های موجود، اقدامات و تجهیزات خریداری شده در جهت راه‌اندازی دوره تحصیلات تکمیلی رشته علوم و صنایع غذایی ارائه داد.

حضور اساتید و متخصصین رشته علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت در دانشکده علوم پزشکی مراغه قطعا نقشه راه پیشرفت آموزشی و پژوهشی این رشته خواهد بود

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 29 تير 1402
  • ساعت 11
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی
  • تعداد بازدید 215
  • ویرایش شده
  • در شنبه 31 تير 1402
  • ساعت 11
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی
نظرات شما
captcha refresh